Lang leve uw huis

Van zink- en dakwerk tot dakgootpreventie

In een handomdraai alles geïnstalleerd

Een eigen huis. U heeft er veel in geïnvesteerd. Nieuw of oud, er is altijd nog iets dat moet gebeuren.

Installatiebedrijf E vd Heide in de regio Wolvega/Steenwijk regelt het

Installatiebedrijf E vd Heide zorgt ervoor dat dit ook daadwerkelijk gebeurd. Samen tillen wij uw huis naar een hoger plan. Onderhoud of verbeteringen. Nieuwe leidingen, een lichtplan of dakgootpreventie. Noem maar op en we doen het.Ga ook groen en bespaar energiekosten met onze zonnepanelen en ecologische dakbedekking. Met onze duurzame, milieuvriendelijke oplossingen investeert u niet alleen in uw huis, maar ook in de toekomst van u en uw nageslacht.

Vraag nu een offerte aan

Tip!

Wintertijd het wordt kouder en kouder. Voor u het weet doet de winter zijn intrede. Laat uw cv-ketel nu door ons controleren. Zo zit u er ook in de donkere dagen warmpjes bij.

Gas, water en elektra

Wij voeren veilige en betrouwbare installaties en reparaties uit op het gebied van gas, water en elektra. Denk hierbij aan aanleg van gasleidingen, herstel van gaslekken en de aanleg van elektrabekabeling, voor bijvoorbeeld verlichting of extra groepen in uw meterkast. Als u een storing heeft met uw gas, water of elektra of uw installaties aan onderhoud toe zijn, komen wij u te hulp. Ook adviseren wij u graag over nieuwe apparatuur en de installatie daarvan.

Centrale verwarming

Als u uw cv-installatie regelmatig door ons laat controleren en onderhouden, verlengt u de levensduur aanzienlijk. Ook leveren en installeren wij kwalitatieve en duurzame cv-ketels, cv-installaties en radiatoren. Hierover adviseren wij u uitgebreid, zodat u zeker weet dat u de juist keuze maakt.

Ventilatie- en aircosystemen

Installatiebedrijf E vd Heide maakt uw ventilatie of airconditioning schoon en vervangt de filters. Met onze onderhoudsdienst gaat u schadelijke bacteriën en schimmels tegen.Ook installeren en leveren wij ventilatie- en airconditioningssystemen, op kantoor of bij u thuis. U kunt hierbij kiezen voor een systeem dat werkt met zonne-energie of warmteterugwinning. Door de vorm van ventilatie die bij warmteterugwinning wordt gebruikt, blijft ook de luchtvochtigheid op peil.

Zink- en dakwerk

Wij verzorgen de reparatie, het onderhoud en de aanleg van uw zinken en koperen dakgoten. Ook zorgen wij dat uw daken sneeuwdicht, tochtvrij en waterdicht worden met onze bitumineuze of EPDM dakbedekkingen. EPDM is een ecologisch en duurzaam synthetisch rubber met een zeer lange levensduur. Dakbedekking van EPDM gaat meer dan 30 jaar mee en vergt zeer weinig onderhoud.Onze bitumineuze dakbedekkingen zijn zeer duurzaam, flexibel en blijvend waterdicht. Dakbedekking van bitumen is ideaal voor een plat of licht hellend dak.

Warmtepomp

Onlangs zijn wij ook door Nefit gecertificeerd om Nefit warmtepompen te mogen plaatsen en in ten in bedrijf te stellen.

Rioleringswerkzaamheden

Wilt u de leidingen van uw badkamer, toilet of keuken verleggen of vervangen? Of wilt u nieuwe leidingen aanleggen? Laat het aan de specialist over! Wij voeren al uw werkzaamheden op het gebied van leidingen en riolering uit. Ook onderhouden en leggen wij buitenkranen, waterleiding en riolering aan.

Storingen en onderhoud

Met onze 24/7 storingsdienst weet u zeker dat u sneller dan snel geholpen wordt. Wij zijn altijd bereikbaar voor het melden van een storing. U kunt Installatiebedrijf E vd Heide ook inschakelen voor al uw onderhoud.

Zonnepanelen

Bij ons zijn nu ook zonnepanelen verkrijgbaar! Samen met u kijken we naar uw situatie en kiezen we de juiste hoeveelheid en soort zonnepanelen. Dan verzorgen we de levering, installatie en het onderhoud. Wij leveren onze panelen tegen scherpe prijzen.In de zon met onze zonnepanelen? Vraag een offerte aan.